fredag 9 december 2011

Don't miss...

På söndag är det dags för CX-tävling i självaste Götet. Inte ofta man får tävla endast 5 minuters cykelväg hemifrån.. Banan kommer att bli bra. Lite nya slingor jämfört med förra året. Jag var där och testade ungefär halva varvet här om dagen och det var lite småtungt att köra då. Det var innan gårdagens och dagens regn. Ni kan kanske själva räkna ut hur det kommer att bli på banan -om det inte sker någon form av väderfenomen på två dagar.

Men lite tur kommer vi få, inte bara  sandhinder och en mördartrappa att ta oss igenom, utan även ett vattenhinder. Grusplanden var nämligen full av vatten när jag var där och kollade.

Hoppas på uppehåll under tävlingsdagen, så att publikhavet kan masa sig dit. Tänk vad bra cyckelcross publiken har här i sverige, de behöver inte ens betala inträde för att se skådespelet.

mck.se. Hittar ni all info om tävlingen!

Redan imorgon blir det dock race för mig i Lidköping. Mackan håller sig dock hemma och toppar sig till söndsagsracet. han har tokladatt och kommer att bli livsfarlig, så nu vet ni det, superklassare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar