onsdag 8 december 2010

Saker man alltid får leta efter...

Följande saker vandrar omkring lite som de vill hemma hos oss:

Pulsbandet 
-klockan hittar jag alltid, men bandet kan ligga i princip var som helst i lägenheten)
Hårsnoddar 
- hittas oftast på de mest konstiga ställen
Nycklarna 
-vet aldrig var jag lade dem sist, det konstiga är att min käre sambo i princip alltid vet var JAG lade dem...
Måttbandet
- inte för att jag mäter grejer särskilt ofta, men när det inträffar får jag alltid lägga in minst 15 min måttbandsletning innan.
Passet
Först hittar jag alltid det rosa tillfälliga passet som gick ut i juli 2006 och av någon outgrundlig anledning sparats.

Annars ligger det mesta på sin plats.

Vad har hänt mer, jo jag har för första gången sen jag startade mitt företag, fått ringa till en uppdragsgivare som "glömt" betala en faktura. Ekonomiansvarige på företaget, som är väletablerat inom sin bransch hade ingen aaning om varför den inte var betald, trots att den var attesterad. Eftersom jag en gång tidigare varit med om att folk låtsas vara ovetande och förvånade i liknande situationer, var jag rätt skeptisk. Den här gången handlade det om småpengar, men det mer grejen. Kan man lite på dem? Fast alla vill väl ha mycket och ha det snabbt, men vill inte betala för det.

I morse lämnade jag in kroppen på "service" hos en sjukgymnast på IFK-kliniken. Har under lån tid haft problem med ryggen och baksida av lår. Har provat olika behandlingar utan nämnvärd förbättring. Men det märks när man kommer till ett riktigt proffs. Det visade sig att problemen med stor sannolikhet inte kommer från ryggen som alla andra jag varit hos varit "säkra" på, utan från den sk SI-leden i bäckenet. Så nu har jag fått övningar jag ska göra 6 gånger om dagen. Enligt sjukgymnasten hade jag inte heller varken särskilt dålig hållning eller stela muskler i höfterna/baksida lår, vilket jag också fått förklarat för mig. Och som jag har stretchat hamstring och gluteus -musklerna utan resultat! Känns bra att bli omhändertagen av riktigt kompetent folk!

Det roligaste då: Jag ska testa ett par nya skitsnygga cykelskor från MAVIC. Jag har ju alltid suktat efter de där knallgula skorna, men eftersom de är på tok för stora har det inte gått. Skorna ovan är i absolut minsta storleken (36) och är ändå något för stora. Jag kommer att testa dem ändå och jag hoppas att det ska fungera, kanske med en extra innersula, de är ju så snygga! Det är ett större problem än man kanske tror att ha 35 i skor, särskilt då det gäller sportskor.  

2 kommentarer:

  1. ska vi samarbeta lite? Jag har alltid mitt pulsband på samma ställe men klockan kan jag få leta efter. ;)

    Fint med Mavicskor, hoppas de passar eller att Mavic tar tag i sitt sortiment och tillverkar lite mindre damskor, lägger till en grym gul damsko för alla som vill åka snyggt. Och slutligen lägger till en ny schysst vintersko så blir alla glada :D

    SvaraRadera
  2. Ja det får vi göra. Kostigt det där :)

    Kanske ska jag måla dem gula själv?

    SvaraRadera