torsdag 16 december 2010

Gult är inte fult.


Här om dagen var jag på invigningen av Sportwells kontor och passade på att införskaffa dessa kompressions "benvärmare" från Zensah. Givetvis var jag tvungen att ha ett par Mavicgula! Man kan nästan tro att Zensah och Mavic har ringt till varandra och bestämt vilken gul nyans de ska ha på sina grejer, för den är exakt samma. Kan man ha dem på XC-tävlingar utan att de blir förstörda måntro? Tilläggas ska att det finns i en massa andra fina färger. Mackan valde av någon outgrundlig anledning svarta.

Jag skulle ha tränat idag, men så blev det inte. Plan 1 var skidor, men eftersom det regnade hela förmiddagen gick jag istället på plan 2, cykla testcykel och sedan köra styrketräning. Blev inget med det heller, då jag blev konstigt trött seg och lite öm efter morgonens sjukgymnastbehandling. Just nu handlar allt om att mobilisera mitt sneda bäcken och få ordning på alla spända och ömma muskler och ligament runt omkring. Dagens behandling var ganska hårdhänt. Så därför fick det bli helvila istället för någon ineffektiv halvmesig träning det annars förmodligen blivit.

Gick, eller snarare halkade, en promenad istället. Det var verkligen halt. En äldre man försökte med myrsteg gå över en hopplöst istäckt gata, det såg livsfarligt ut, så jag var tvungen att fråga om han behövde hjälp och det ville han. Han berättade att han opererat foten och hade svårt att gå även utan is. Det syndes verkligen hur glad och tacksam han blev över att ha fått en stödjande hand. Jag blev också glad! Glad för att han blev glad och för att jag som är frisk och stark faktiskt kan låta andra få glädje av att jag just är det. Det är så enkelt ibland.

2 kommentarer:

  1. Snällt att du hjälpte den glade mannen. Vad är det för fina Mavicstrumpor? Eller vilka Mavicgula strumpor är det som gäller 2011?

    SvaraRadera
  2. Det är de tunnaste racestrumporna. Jag antar att det är de som gäller 2011 :)

    SvaraRadera