söndag 3 oktober 2010

Jag gillar att cykla...

...bland annat för att man en lördagkväll kan göra så här och det anses vara helt normalt:För två år sedan körde jag ca 6 minuter, i år blev det 8.36. Kändes grymt!
Det blev också ett Wingatetest strax efter, men där blev resultatet sådär. Helt klart något som borde gå att förbättra!

Annars har helgen varit full av spinning. På lördagen körde jag en 75 min klass på Hagabadet, som firade "spinningklassernas återkomst" efter att ha varit utan spinning i 4 år. Klokt och efterlängtat beslut! Jag möttes av glada och mycket träningssugna medlemmar som verkligen körde järnet. Inspirerande!

Lördagkvällen spenderades på Rosadygnet och ovan filmade wattkörning utfördes. Söndag morgon körde jag mitt eget pass och direkt därefter hoppade jag på Team Bike for lifes spinningcykel och deltog på Thereses grymma intervallklass. Sen var jag trött.

Arrangörerna av RosaDygnet ska ha världens största eloge! Ett otroligt proffsigt evenemang fullt med positiv energi. Fantastiskt att man kan skitkul och om man vill, träna oavbrutet i ett helt dygn, samtidigt som man är med och samlar in pengar för cancerfonden. Trevliga människor och full rulle.

Resten av dagen ska ägnas åt slappning och lite konst!

Ps: om ni tittar på filmen så hör ni Mattias säga att jag nog kommer att köra ca 7 och en halv minut. Tackar för detta, då jag bestämde mig för att köra minst en minut längre när jag hörde det!

5 kommentarer:

  1. De e de jag alltid sagt...viktklasser är den neda rättvisa tävlingsklassindelningen ;-))

    SvaraRadera
  2. Du ligger uppe på vår sida nu!

    SvaraRadera
  3. Grymt starkt! Jag är imponerad! Ha d gött!

    SvaraRadera