fredag 10 februari 2017

Majorsgatan, mot danskarnars land och intervju.


Ovan ser ni en skiss över där jag bor. Jag fick häromdagen för mig att jag ville rita saker från mitt närområde. Eftersom det är väl kallt att sitta ute så här års, tog jag några foton. Från "konstetablissemanget" är det lite av en dödssynd att rita landskap och arkitektur efter foton, men många gör det, till och med Lars Lerin. Man får dock räkna med att ändra lite själv, eftersom ett foto förvränger perspektivet en hel del. Linjer som ska vara raka blir sneda osov. Å andra sidan är det just en bild, så om man lägger till eller tar bort något gör ju inget. Vi får se vad det blir när det blir klart. Om det nu blir klart. Jag känner mig lite ombytlig och förvirrande i mitt ritande just nu, jobbar på en 3-4 olika bilder på en gång. Kanske lite som livet självt. 

Strax drar jag mot danskarnas land för lite cyclocrosstävling i Århus i morgon. Tyvärr fick jag inte med mig någon annan från Sverige. Men det är ju desto mer danskar att tampas med och även lite snö vad det ser ut. Sen utlovas även partaj på kvällen i morgon. Låter som en bra grej, jag gillar när det är lite lättsamt. I morgon är det även utklädningscross i motionsklassen, hoppas få se fina utstyrslar.  

Dessutom, det finns en intervju publicerad på Cykelkraft.se. Där kan ni läsa lite om mig och lite tips och råd. Några mindre faktafel som jag missat när jag korrläste, men det gör inget! 

2 kommentarer: