tisdag 14 februari 2017

GrotePrijs mm!


Hemma efter en helg i Danmark. Det var kyligt, halt och vansinnigt kul!
Banan gick på området kring Århus utomhusvelodrom och bjöd på mycket kurvor och snabbåkta plattpartier. Extremt publikvänlig bana, där publiken kunde sitta inne i caféet och följa en stor del av spektaklet inne i värmen. Cyklister från Dannark, Sverige, Tyskland och Tjeckien fanns representerade.


Slutade 2:a i racet efter unga och lovande Mie Saabye som körde i raketfart. Är ändå grymt nöjd med det, då crossarna stått ouppackade i cykelväskorna sen världscupstävlingen i Fiuggi.

Extra tack till Joakim Parbo som fixat mat och boende på velodromen under helgen. Han är ju även den som dragit igång GrotePrijs och har gjort ett hästjobb för att organisera allt. De lyckades få med såväl maskeradcykling och knatteklass som tävlingsklasser. En fin atmosfär för alla oavsett nivå. Gillar sådana fixare!

På kvällen var det aftercross och det dracks det mesta från belgisk öl till  tjeckisk slivovitz och svensk akvavit. Spottar i glaset det gör inte dansken! Vi övade också på varandras språk. Det är konstigt att två språk som ändå är så nära varandra kan vara så svåra att förstå och uttala för oss som talar det andra språket. Lika svårt som jag har att få till ett perfekt danskt uttal har danskarna att få till ett perfekt svenskt uttal..

 Nu tillbaka igen, och ska jobba, träna, försöka få ordning på ryggen och planera för framtiden. Kommer att hålla mig på mtb:n ett tag framöver tills jag fått ordning på ryggen. Man sitter lite mer upprätt på den vilket verkar avlasta.

Tänkte också göra en liten bloppis av några bilder. Har fullt med bilder överallt i lägenheten, får snart inte plats, så får göra mig av med några. Nån som är intresserad av något?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar