torsdag 13 februari 2014

Bortskämd och Belgientime igen!


 Säng som man försvann i. Tänkte ta den med mig..

Utsikt vid frukosten. 
I tisdags eftermiddag gjorde jag och Mackan något så ovanligt som  att checka in på ett hotell- i staden vi bor i! Jag har ju fyllt år och mackan hade bokat en natt på Upperhouse högst upp i Gothia Towers, med tillhörande spabehandling och middag på La Cucina Italiana Vi är för förmodligen två av väldigt få gäster som cyklat till detta hotell för att checka in. Upperhouse har stil och service en nivå högre än alla hotell jag har bott på (och det är ganska många), Verkligen kul att uppleva. Hög klass men ändå inte nån fisförnäm eller påflugen känsla, utan personligt och trevligt. SPA-avdelningen var mycket fin, likaså rummet vi fick. Fantastisk utsikt! Man hade behövt stanna några nätter så att man kunde bo in det ordentligt -dvs. sprida ut sina grejer över hela ytan. Lite svårt när man inte har så mycket grejer man är van vid med sig. En ryggsäck med grejer räckte inte långt för utspridning. Det var en bra present, jag blev bortskämd, masserad, mätt och ren. Stort tack Mackan! Vill ni lyxa till det nån gång kan jag varmt rekommendera både Upperhouse och La Cucina Italiana!

Det har även hunnits med det här: 

Och lite mer träning på Monarken, på grund av snöblandat regn: Körde en specialintervall för att variera lite: 
2 min, varav 1.30 med ca 60 i kadens och sista 30 med ca 100 i kadens. Samma KP hela tiden (utom de två sista där jag ökade lite), vilket gav ca 4,5w/kg början och ca 7w/kg sista 30. Vila 2 minuter. Upprepa 12 gånger. Kändes gött i benen det!

I morgon åker jag till Belgien igen för 5:e gången denna cyclocross säsong. Ett race i Belgien och ett i Nederländerna. Det ska bli skoj. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar