söndag 21 maj 2017

Varvet, expo och lite träning igen!

 

 

 
Äntligen börjar koppen komma tillbaka igen. Förra veckans "förgiftning" tog mer på krafterna än väntat så jag har legat lite lågt med träning. Igår blev det dock ett fint pass i skogen med Sara Ö, stigar i Delsjöområdet. Så här års är det fantastiskt i skogen, alla dofter, allt grönt och alla fåglar. Man får liksom aldrig nog. Benen kändes dock sådär, men hoppas på att få fart på dem i veckan. Känner ingen som hest panik, det är bara lite tråkigt att inte kunna köra som man tänkt och framförallt, missa fin skogscykling!

 

I fredags spenderade jag dagen på Göteborgsvarvets expo tillsammans med Sign Supply. Vi kom fram till att jag använt sportglasögonen XKross som de säljer ända sedan 2010! Rätt häftigt. De marknadsför även en hel del andra smarta sportprylar och en av de senaste produkterna är DryRobe. Ett riktigt bra plagg att byta om i och hålla sig varm med före och efter sportande. Den är fantastiskt varm! Tänkte att detta skulle kunna vara något för alla Cyclocrossare i Sverige? Vad tror ni? 

 
Att kolla på Varvet är ju något som är lite av en tradition här o Götet för dem som inte springer. 65000 löpare som tar sig runt en halvmara är riktigt imponerande. Blev springsugen av att se alla springa. Med mina 3km lunk 2 gånger i veckan lär det nog ta ett tag innan jag kan springa en halvmara. Problemen med SI-leden gör att det inte går att springa mer eller fortare just nu tyvärr.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar