måndag 27 september 2010

Rosa dygnet - cykla och stöd kampen mot bröstcancer

I helgen är det dags för Rosa dygnet, en manifestation för att samla in pengar till rosa bandet och kampen mot bröstcancer.
Passa på att kör ett spinningpass för någon av de duktiga instruktörerna som kör under dygnet, det kostar bara 100 kr per pass! Känner du inte för att cykla kan du passa på att gå på en föreläsning eller någon annan aktivitet. Det är fullt upp. Alla aktiviteter finner du här! >>
Om jag skulle rekommendera några pass särskilt skulle jag säga Therese (söndag 10-11) eller Magnus (lördag 19-20) eller varför inte Christer som tar vargtimmen(söndag 3-4)?

Själv kommer jag att köra på söndag morgon kl. 9-10 och det kommer att bli ett högintensivt pass inspirerat av den disciplin jag tävlar i mest, Cross Country. Räkna med full fart! För dem som vill kommer det också att finnas möjlighet att köra med ACTIVIO för att ni lättare ska kunna ligga på rätt intensitet. Vill ni boka mitt pass? Klicka här!

Passa också på att testa wattutmaninngen, cykla så länge som möjligt på samma effekt som proffsen i tour de france. Själv klarade jag av 2 minuter och 40 sekunder på 6w/kg förra året. Kommer jag förbättra det? Kommer någon att vara bättre? Aktivitus tar reda på svaret!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar