onsdag 29 september 2010

Nej, än är det inte slut!

SM i Marathon 2010. foto: Jonas Gunnarsson, Kalas


Höstvilan börjar infinna sig för oss Mtb-are. Om man vill och orkar, kan man dock fortsätta att tävla långt in på hösten. Efter sommarens inte riktigt tillfredsställande resultat, var min tanke var att jag skulle lägga in en lite lugnare tränings/viloperiod efter långlopps-SM. Nu har planen ändrats. Markus lyckades bli utvald att delta i ett freerideläger, arrangerat av hjälmföretaget Urge, utanför st. Tropez veckan efter den stora cykelfestivalen i Frejus. Och då bestämde vi att jag lika gärna kunde köra detta avslutnings race ändå. Hade jag varit helt slut mentalt hade jag stått över, men jag är motiverad att köra ett race till! Efter den tävlingen ser jag fram emot en veckas (nästan) riktig semester i bergen ovan för rivieran. Akvarellblocket åker med!

Vi kommer också passa på att träffa goda vänner och ha mysigt. En cykelkompis, Sandra är bosatt där nere och har hjälpt oss att hitta boende. Tack för det!

Min säsong slutar alltså den 9 oktober. Eftersom cykelcrosssäsongen drar igång redan helgen efter, kommer jag att inte att köra då. Min plan är att komma in i matchen den 6-7e: november, då tävlingarna går i Borås och Göteborg. Jag har inte skaffat någon XC-hoj än, så det blir till att kasta sig in i det och hoppas att takterna från förra året sitter kvar!

2 kommentarer:

 1. hej Åsa, så roligt att läsa din blogg, en fråga, vart hittar jag en riktigt bra kalender över alla MTB/Cyclocross/racer lopp under året? vet du månne...?

  SvaraRadera
 2. Hej Här finns tävlingar, på www.scf.se
  http://iof1.idrottonline.se/ImageVault/Images/id_11376/scope_0/ImageVaultHandler.aspx

  motionsprogram: http://www.scfmotion.se/index07.php

  2011- års program är inte färdigt än, men kommer
  att finnas på respektive hemsida.

  Hoppas du hittar några räjs som du vill va med på :)

  SvaraRadera