fredag 27 maj 2011

WOW- Prince VS Cykelvasan

Fick precis veta något fantastiskt. Prince är klar för Way out West!!!!! Festivalen pågår ca 500 meter från där jag bor... För er som inte vet så år Prince den artist som står absolut högst på min "Artister som "måste" ses live innan jag/den dör"-lista. Mer om den listan en annan gång. Detta är alltså hur sort som helst för min del, en milstolpe i mitt musikaliska liv!!
Senast här om dagen satt jag och letade efter om och var Prince spelade i närheten och hittade en festival i Holland, samma helg som XC SM. Inte helt lyckat alltså. Av en ren händelse såg jag en väns Facebooksuppdatering och kunde knappt tro det var sant! 500 meter från mitt hem?! Så nu är två biljetter bokade till mig och Markus och jag är halvt ruinerad, för denna månad, även om han helt klart är värd sitt pris. Inte nog med det "på köpet kan vi också få se på andra favoriter som  Robyn och Kanye West!!

Lite synd är det dock att Prince väljer att komma hit samma helg som Cykelvasan, vilken jag tänkt att köra så klart. Å andra sidan, cykelvasan går varje år och Prince vet man aldrig hur länge han lever eller har lust att turnera.. Så valet är lätt i detta fall, för mig!

2 kommentarer:

 1. Hej Åsa! Klart du prioriterade helt rätt! Tack för hjälpen med gelen i Enervit tältet i fredagskväll innan Varvet.
  Ha de så bra, Kram

  SvaraRadera
 2. Åh, tack! Magkänslan är oftast den bästa...
  vissa grejer bara måste man göra.
  Han som driver Enervit skrev en skön kommentar till mig "äh, skit i Cykelvasan, Prince måste du bara se", det kändes skönt :)

  Hoppas att det gick bra på varvet och att gelen hjälpte dig på vägen!
  Kramar!

  SvaraRadera