söndag 22 maj 2011

Den nya fina.

Den nya. Lägg märke till de färgmatchade glasögonen från X-Kross! Passar perfekt

Så kom den till slut, den nya tävlings-CUBEN. Som vanligt är det frustrerande när man får vänta längre än det var tänkt på sina grejer, men när de väl dyker upp är frustrationen oftast som bortblåst och man tycker att det definitivt var värt all väntan och man blir som ett barn på julafton, så också denna gång. Mackan gjorde som vanligt ett grymt fint jobb med att meka ihop den och fixa hit alla delar. 
Årets cykel skiljer sig en hel del från förra året. Den diskret grå-svart-matta lacken är utbytt mot högglans och vitt-rött blott. Den lyser i skogen. Utöver det är ramen nyutvecklad och lättare än förra året. Nu väntar lite små justeringar och inkörning sen är vi redo att räjsa tillsammans. Inte nog med det, mina nya kläder från KALAS dök upp samtidigt.

Annars har helgen inte vigs åt så mycket träning, utan främst åt Göteborgsvarvet. Jag har jobbat hos Enervit, som är dryckessponsor år varvet. Bitvis var det högt tryck i montern och på kvällarna såg jag energibars, liquids, gels och vattenflaskeor huller om buller när jag blundade. Varvet är ju en enorm  tillställning som världens största halvmarathon. Själv har jag sprungit det 5 gånger och som bäst på 1,25,50. Är det något jag saknar från löpningen så är det det där med att ha sin egen bästa tid som mål att slå. En given sträcka som man springer på en viss tid. Ett pers. Slår man sitt pers. måste man ju vara nöjd, även om man kom sist i loppet. Man kan inte riktigt tänka på samma sätt i MTB utan får ha andra personliga mål i tävlingen och träningen. 

2 kommentarer: