torsdag 5 maj 2011

Packa upp, packa om. Next stop is Istanbul!

Jag kom ju hem från Houffalize i måndags och tanken var att jag skulle vara med som ledare på Enervits Cykelvasaläger i Torsby det här veckoslutet. Men kläderna får ta vägen genom tvättmaskinen och sedan glida åter ned i väskan igen. För i morgon drar Jag tillsammans med Ann Berglund och med den forne elitcyklisten Anders Ljungberg som ledare till Istanbul! Vi ska där köra en C1-tävling och förhoppningsvis plocka en hel hög med UCI-poäng till Sverige. För det är just det som är resans främsta syfte, att förbättra Sveriges Nationsranking.

Jag vet inte mycket mer om tävlingen än att den går strax utanför Istanbul och att den är väldigt backig. Har försökt söka info om tävlingen på Turkiska cykelförbundets hemsida, men det är ju av naturliga skäl lite svårt att hitta där.
Man hade väl förväntat sig att det skulle vara stekande varmt borta i Turkiet, men det ser tyvärr ut som om det kommer att bli ca 10 grader och regn. Så ni som är kvar i Sverige kommer att få det bättre och varmare än oss. 
För utom cykling har jag i veckan påbörjat en ny bild och nedan ser ni en detalj. Det kommer att dröja innan den är klar, men jag tror att det kommer att bli bra till slut. Tramsigt o töntigt såklart, men bra.

2 kommentarer: