onsdag 11 maj 2011

Distanspass på Amsterdams flygplats?


Är på väg till Portugal och sitter och väntar på Amsterdams flygplats. Ett oväntat men roligt tilltag man gjort här är att man i de lite lugnare sektionerna här och var ställt ut spinningcyklar. Tanken att man ska bedriva tiden med lite cyklande är god och kopplingen till Nederländerna som cykelstad är klockren, men frågan är om det är någon som vågar. Själv har jag dragit på mig en lätt förkylning efter Turkiet resan, men som det känns nu ska det inte vara någon fara. Hade det inte varit för den, hade jag tagit en cykel och rivit av ett distanspass under min långa väntetid. 

Som ni kanske förstår har det blivit ändrade planer då det gäller helgen. Planen var ju att köra Billingeracet i Skövde, en fin långloppsbana som jag faktiskt har vunnit på en gång.
Efter lite letande hittade jag dock en hyfsat billig biljett till Lissabon och bestämde mig snabbt för att försöka ta mig dit. Med lite stöd från olika håll gick det vägen! Sverige är i slutspurten på att förbättra sin rankning inför OS och ligger om jag förstått det rätt väldigt nära att få en plats på damsidan. Jag hoppas kunna plocka lite pinnar till för att hjälpa till på traven. 

1 kommentar:

  1. Åh nej, jag som hoppats få se dig in action på söndag, attans!

    SvaraRadera