fredag 30 december 2011

Tack och hej då 2011!

I morgon drar vi till Gran Canaria, så jag vill passa på att säga hej då till 2011 och ge ett extra tack till sponsorer, familj, vänner, alla medtävlare, arrangörer och alla som på ett eller annat sätt varit inblandade i min cykelsäsong.

2010 var ett ganska tungt cykelår för min del och det känns så kul att 2011 blev så mycket bättre! Allt blev ju inte precis som jag tänkt mig, med det blir det ju i princip aldrig och tur är väl det. Tänk hur tråkigt och förutsägbart allt skulle vara. Det jag ville under 2011 var att göra mig själv rättvisa på tävlingsbanan, vilket jag tycker att jag lyckas med, i alla fall ibland.
Och jag är framför allt glad att jag lyssnat på mig själv, och inte på andra som på mer eller mindre sofistikerade sätt försökt att antyda att det kanske var dags att lägga cykeln på hyllan. Förståsigpåare finns det gott om överallt, men inte ens jag förstår mig på mig själv ibland, så varför skulle någon annan göra det?
Så lätt blir ni inte av med mig!

Tack för i år, vi syns på "andra sidan" med ett nytt fräscht 2012.

3 kommentarer:

 1. Hi, I came across your site and wasn’t able to get an email address to contact you. Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me back.

  Thanks!

  Mandie Hayes
  mandie.hayes10@gmail.com

  SvaraRadera
 2. Gott nytt år!!! och ha det så nice på gran canaria!! är avis!!! Bra kört 2011!! Hoppas du fortsätter många, många år till :.)

  SvaraRadera