onsdag 16 april 2014

+ & - !

Det är mycket som händer av olika slag. Nu är köket utrivet och vi är kökslösa. Kylskåpet står i vardagsrummet (heter det så nu för tiden?) och sovrummet är fullt med köksgrejer. Röran är en bit över den gräns som jag klarar av, känner att det kryper i kroppen. När det gäller rörighet så har jag en tröskel som är oerhört hög, så då förstår ni hur rörigt det är. Å andra sidan vårt kök var riktigt sunkigt, så oavsett vad man sätter in för kök nu så blir det ett jättelyft.

Övriga grejer kan summeras som + & -

På minussidan: 
- Paypal. Troligen världens sämsta kundservice och support. De förstår överhuvudtaget inte vad man menar när man frågar om något tekniskt eller påtalar något problem, tex att deras sida innehåller gammal information. Standadsvar: Prova om en stund eller : testa en annan webbläsare.  Alternativt: starta ett konto. Påminner mig om en nätverkstekniker på ett ställe jag jobbade som hade som standardlösning vid dataproblem: starta om datorn (vilket man oftast gjort både en och två gånger innan man kontaktade honom).
- Röran här hemma. Tar en massa energi. Fast den har ju något gott med sig. 
- Påskägget. Är redan uppätet...
- Folk som vill att man jobbar gratis. Får rätt ofta frågan om att göra tex hemsidor, med motiveringen att det är bra för mig att "visa upp". Stämmer inte, det är i 99% bara bra för de som vill ha hemsidan gratis. 
Deklarationen. Måste in. Alltid samma panik. När jag blir stor ska jag ha någon som fixar den till mig

På pussidan, som faktiskt väger tyngre.

- Min nya MTB. Jag älskar den. Mer än någon annan cykel jag haft tror jag. Den är så bra. XX1 känns verkligen helrätt och tillsammans med gaffeln utan remote på styret blir det ett ganska "cleant" utseende. Skulle bara vara lite mer guldiga "bling bling" detaljer.
- Träningsläger i Italien på G. Vi åker till Gardasjön en vecka. Billigt flyg ned till Bergamo. Berg och Kaffe. Två av mina livselixir.
- Hopp. Har äntligen lärt mig bunnyjumpa. Låga hopp iofs, men jag har hittat tekniken. Även gamla hundar kan lära sig sitta.
- Stigen. Har hittat en fantastisk stig i Änggården som "någon" har fixat till. Älskar den. Ska filma den nån dag. 
- Tutar. Har sålt 3 stycken. Bra och roligt!





 Allt för nu!

2 kommentarer:

  1. Åhe, bunnyhoppÅsa! Grymma du! Är väl lite avis, får fortfarande bara upp antingen bak eller fram om jag inte har en sjujäkla fart och ett bra ställe. Men skam den som ger sig. Skicka över http://shouldiworkforfree.com/ åt folk som vill ha gratisjobb och lycka till med deklarationen. Jag har börjat ta hjälp med min. Mindre pengar till chip och andra saker på önskelistan men mer god nattsömn, lätt värt!

    SvaraRadera
  2. Tack Elna! tror det var en kombi av att inte fatta och att vara för svag i överkroppen som var mitt problem med att få till bunnyjumpen. Kunde inte öva det större delen av förra året pg av bruten handled. Fart är dock inte att underskatta :) Nu hoppar jag här och där hela tid och hoppas få lite mer höjd på det hela :) När man väl fattar hur man gör så är det inte så svårt, så ge inte upp!!


    SvaraRadera