tisdag 7 maj 2013

Gårdagens träning -Bära cykel!


Igår körde vi upp för en riktigt cool väg som ledde till byn Pregasina. Härifrån var det tänkt att vi skulle köra stig och vi hamnade på en uppmärkt led. denna led var dock så brötig och stenig att det blev bära cykel i ungefär en timme. Båda var lite småsura när vi kom från stigen, vi är ju trots allt här för att cykla och då är gå ganska jobbigt. Sen blev vi glada igen, då vi hittade ett ställe där de hade kaffe vid den lilla bergssjön Lago di ledro. Ett varvs plattkörning runt sjön kändes gött för benen.  


Kaffepaus.Mackan nöjd.


Utför tillbaka till Gardasjön var det desto roligare. Här visar Mackan hur man behärskar den knöliga utförslöpan.Utsikt. Överallt utsikt.

Linslusar.


 Och så har jag äntligen hittat mitt favorithus. Kan man köpa det?

Idag blir det mer cykling förstås och vi hoppas hitta lite stigar som man inte behöver ha Downhillcykel för att klara av. Hur det känns i handen? Jo det känns ganska bra, men det är mer tummen som inte fungerar optimalt. Det går knappt att växla upp till stora klingan från lilla. Man får välja vad man ska köra.


3 kommentarer:

  1. Vi var där förra våren och körde backen som proffsen också körde nån månad före oss på giro de trentini.Värsta backen jag kört typ en mil rakt upp.kanske inget för er som vill köra stig men om ni har lust o prova så ligger den nog runt milen bort på västra stranden från er.men kolla på youtube så finns det nog nått klipp från backen.

    SvaraRadera
  2. Missa inte att åka upp till San Giovanni(ligger ovanför Dro). Underbara Appfelstrüdel med vaniljsås väntar däruppe ....Man kan åka asfalten upp från Acro och få en fin utförslöpa ner till vackra Lago di Tenno.

    SvaraRadera
  3. Tack för tipsen! Känns som om det får bli fler turer hit ner, man hinner ju inte med att åka överallt man vill ;)

    SvaraRadera