torsdag 12 januari 2012

Alla är här...

Just nu känns det som om "alla" är eller precis har varit  här på Gran Canaria. minst 20 stycken som jag är mer eller mindre bekant, med är här på ön för tillfället. Cykloteket, Cyckelcity,  Saxobank med Contador (de senare är jag ju inte bekant med, men de får ändå på något sätt får anses som rätt kända), några andra vänner och säkert några andra som jag inte vet också. Man förstår ju varför man som nordbo åker hit,cyklist eller inte spelar ingen roll.
Tråkigt nog åker jag själv hem på lördag. Fast egentligen är det inte så tråkigt, då jag bara är hemma fyra dagar och sedan drar vidare till Holland för Världscupstävling i CX och helgen efter VM i samma disciplin.

Efter VM blir det lite lugnare ett tag innan tävlingssäsongen på MTB drar igång.
Kanske kommer jag äntligen få tillfälle att se Mezquita. En byggnad jag bara läst om, men som jag alltid har viljat se "live". Mer om denna resa och dess egentliga syfte längre fram...
      De berömda valvbågarna i Mezquita.
Idag var jag en riktig trötting på passet. Gårdagens intervaller satte sina spår ordentligt i benen, vilket ju i och för sig var syftet. Gick ändå att köra på helt ok, men som sagt, trött. I morgon får vi se vad det blir för träning, vi får se vilket humör kroppen är på. Det är ju dumt att köra ett stenhårt pass dan innan man sätter sig på ett flyg med massa hostande människor.
2 kommentarer:

 1. ...inte jag....:./

  jag är hemma ;.)

  ...men jag vill vara där :.)

  SvaraRadera
 2. Din tid kommer säkert Gunnar :)
  Att vilja är att kunna!

  SvaraRadera